dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Ajo qe me pelqen tek ti.... (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=10108)


Shenuar nga KIMI, 10.12.2017 / 23:02:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Sepse je një vajzë e pa krahasueshme dhe e pa zavendesueshme me të tjerat.
Ke sens humori,ke sharmë dhe e kenaqëshme në bised me të gjithë,
E rrespekton dhe e nderon shoqerin,e shum e shumm te mira te tjera
Te lumtë dhe Rrespekt!Shenuar nga Maylinda, 10.11.2017 / 18:04:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se nje person me shum vlerShenuar nga KIMI, 20.03.2017 / 17:43:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Je aktiv dhe i pa lodhshëm për radiodedi24.com.Shenuar nga dj_mali, 19.03.2017 / 04:27:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je e embelShenuar nga Saranda, 18.03.2017 / 23:39:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je i sinqertShenuar nga dj_mali, 15.03.2017 / 14:55:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe po je ksajde gjith YesShenuar nga KIMI, 15.03.2017 / 12:24:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe po e ringjallë të mirën e dynjasë.Shenuar nga dj_mali, 14.03.2017 / 20:26:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se ja nise me postu e do mu ba qirak :]Shenuar nga Belinda, 13.03.2017 / 21:41:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe je gjith i njejti personShenuar nga dj_mali, 13.03.2017 / 20:57:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je vajze e sjellshmeShenuar nga Saranda, 13.03.2017 / 18:58:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je shum njeri i mirShenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 12:52:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je shum e embelShenuar nga Saranda, 02.03.2017 / 11:45:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je shum perfekt YesShenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 01:49:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

se kur po hyn n faqe, pe kall ka 150 postime perniher :DShenuar nga Saranda, 01.03.2017 / 20:26:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se i respekton te gjith deri ne Maximum KujshiiiShenuar nga KIMI, 25.02.2017 / 09:02:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Që nuk pushonë kurrë,24 orë punonë.Shenuar nga dj_mali, 22.02.2017 / 01:07:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

se mu ki picillav si me dal dikun :DShenuar nga Saranda, 22.02.2017 / 00:20:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se kurr atu musteqe si hekeShenuar nga Hysi, 21.02.2017 / 20:33:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

I respekton te gjith njesojShenuar nga KIMI, 21.02.2017 / 19:52:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Që je i vendostë.Shenuar nga dj_mali, 21.02.2017 / 13:18:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe je si shpirtShenuar nga Saranda, 21.02.2017 / 09:17:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Pse je njeri shum i mir me Zemer te madhe per te gjithShenuar nga dj_mali, 21.02.2017 / 03:34:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe osht ka I qkoq temat kohen e fundit :DShenuar nga KIMI, 19.02.2017 / 13:53:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Që ështe aktive dhe e shoqërueshme shumë me dhe për të gjithëShenuar nga Belinda, 18.02.2017 / 16:55:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe ipaska qkoq temat :D


dedi24.com (C) 2005 - 2009