dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Ajo qe me pelqen tek ti.... (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=10108)


Shenuar nga dj_mali, 18.02.2017 / 16:08:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe po I degjon emisionet e vitit 2008-2009 :DShenuar nga Belinda, 17.02.2017 / 23:48:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe din mej vlerzu njerzit e mirShenuar nga dj_mali, 17.02.2017 / 21:58:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je njeri i shkelqyeshem me plot kuptimin e fjales YesShenuar nga KIMI, 17.02.2017 / 18:44:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je i pa lodhshum për të ja plotësu dëshirat e të tjerëve.Shenuar nga dj_mali, 17.02.2017 / 13:20:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se tkam si shpirtShenuar nga Saranda, 17.02.2017 / 06:37:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je Zemer mir breShenuar nga Belinda, 17.02.2017 / 01:00:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se osht i shoqruar me te gjithShenuar nga dj_mali, 16.02.2017 / 23:20:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se po munohesh me mi mlu temat, e spo mundesh dot :D :]Shenuar nga Belinda, 16.02.2017 / 23:14:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se veq muzika po emush faqen menzi poj qes tematShenuar nga dj_mali, 13.02.2017 / 13:17:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je e drejt edhe ti shum :)Shenuar nga Saranda, 13.02.2017 / 10:16:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se Je i drejt shumShenuar nga dj_mali, 13.02.2017 / 03:02:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se Po munohesh mem mrri e spo ja arrin dot :DShenuar nga Belinda, 13.02.2017 / 00:36:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se esht bukurosheShenuar nga Saranda, 12.02.2017 / 21:52:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je i shpejt si struja breShenuar nga dj_mali, 12.02.2017 / 04:25:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe po munohesh mem kalu me postimeShenuar nga Belinda, 12.02.2017 / 00:11:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe je injejti njeri prej fillimitShenuar nga KIMI, 11.02.2017 / 23:23:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qenke e haretshme,dhe me plotë mirësi për shoqëri.Shenuar nga hej mos luj me jet, 11.02.2017 / 22:56:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Syt e shkrumShenuar nga Belinda, 11.02.2017 / 19:10:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Qe e vlerson shoqrinShenuar nga dj_mali, 11.02.2017 / 17:03:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Ajo qe me pelqen tek ti Kimi, se je shum aktiv n forum YesShenuar nga KIMI, 10.02.2017 / 21:31:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Ajo që më pelqenë te ti,ështe se je i durueshëm dhe i qetë.Shenuar nga dj_mali, 10.02.2017 / 16:02:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je lind per muShenuar nga Saranda, 10.02.2017 / 12:09:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je nafaka jemShenuar nga dj_mali, 08.02.2017 / 21:47:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je si met vizatuShenuar nga Saranda, 08.02.2017 / 16:37:

  Ajo qe me pelqen tek ti....

Se je perfekt bre


dedi24.com (C) 2005 - 2009