dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=11122)


Shenuar nga Shqipe, 15.06.2020 / 22:30:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Shoh nje pellumb te bardh me plot Dashuri dhe Respekt , siq eshte edhe Kimi, te pershendes shume i nderuar!Shenuar nga KIMI, 20.05.2020 / 13:20:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Shoh dy duar të përkëdhelura me amshin e dashurisë dhe lumturisë për njëri tjetrin.Shenuar nga Shqipe, 15.05.2020 / 18:52:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Shoh nje Bjonde te BukurShenuar nga Yllka-Zeshkane, 01.04.2020 / 22:01:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

dy duar te dashuruar?Shenuar nga Shqipe, 10.02.2020 / 00:32:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Lexoj nje thenje shume te mire dhe te sakt!Shenuar nga Belinda, 04.03.2019 / 00:04:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

osht nje foto shum e bukurShenuar nga KIMI, 12.02.2019 / 14:48:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Sinqeritetin dhe korrektësin.Shenuar nga Hysi, 11.02.2019 / 22:22:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Qe simbolizon dashuri e paqeShenuar nga sara, 06.02.2019 / 23:40:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

I lindur per foto.fotozhenikShenuar nga Hysi, 28.01.2019 / 00:10:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Nje foto qe simbolizon paq e dashuriShenuar nga KIMI, 19.01.2019 / 00:36:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Një shkrimë me një thënje të qelluar për një
Realitet që njeriu hasë në udhëtimin e jetës që ne po e jetojmë..Shenuar nga Belinda, 06.01.2019 / 20:02:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

skom qfar shikoj se skaka qit foto hiq kyShenuar nga dardhagjija, 21.11.2018 / 11:00:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

eshte diqak qe ja din renin em vlersuShenuar nga armida, 21.11.2018 / 10:59:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

uroj qe te jet edhe antari si keto luleShenuar nga sara, 05.11.2018 / 22:04:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Shof dhe lexoj nje poezi me shum kuptim..mendoj qe ja vlen ta lexoshShenuar nga Belinda, 05.11.2018 / 21:16:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

e shof nje pllumb te bardh me ni lule te kuqe :DShenuar nga KIMI, 04.11.2018 / 23:01:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Shofë një vajzë shumë simpatike,romantike e poetike.Shenuar nga Maylinda, 10.11.2017 / 01:51:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Po shof qe ka ra ne mendimee :DShenuar nga dj_mali, 10.11.2017 / 00:25:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Pellumbin e lirise YesShenuar nga KIMI, 09.11.2017 / 21:04:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Shofë një vajzë të bukur,të sjellshme,dhe me zemer
Te madhe drenicalike.Shenuar nga Maylinda, 07.11.2017 / 23:29:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

E shof nje simpatik YesShenuar nga dj_mali, 01.11.2017 / 00:49:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Ju paskan dredh flokt :DShenuar nga Belinda, 01.11.2017 / 00:31:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Hiq send spo then :DShenuar nga Belinda, 13.07.2017 / 23:43:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

Sho nje mashkull shum zerjos ne fotu :DShenuar nga dj_mali, 13.07.2017 / 23:41:

  Cfar mendoni kur e shikoni foton e antarit para juve..?

qaj bisht i flokve do me ja kput koken :]


dedi24.com (C) 2005 - 2009