dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Une do te... (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=12390)


Shenuar nga KIMI, 12.02.2019 / 14:17:

  Une do te...

Unë do të jamë mirënjohës për sinqeritetin tënd.Shenuar nga Hysi, 11.02.2019 / 22:37:

  Une do te...

Un do te bej ate qe mund ta bejeShenuar nga KIMI, 19.01.2019 / 00:23:

  Une do te...

Unë do të jam gjithmonë unë ky qe jamë.Shenuar nga sara, 21.12.2018 / 22:40:

  Une do te...

Une do te ju uroj te gjithve gezuar USHTRIN E KOSOVESShenuar nga KIMI, 15.12.2018 / 09:59:

  Une do te...

Te dashur;
Prindër, vëllezër, motra, gra dhe femijë te Dëshmorëve, URIME USHTRIA E KOSOVËS! edhe një nga ëndërrat e dëshmorëve tanë u kry!
Dëshmorët tanë jan me mëritoret për këtë ditë, ndersa ju jeni ata qe e keni te drejten me te madhe ta gezoni e ta festoni këtë ditë te shenjët.
I dashuri populli ynë,
Urime te gjithve!
Me rastin e kesaj feste ju bëjmë thirrje qe nga gezimi mos ti harroni vuajtjet tona shekullore nga sundimet e ndryshme.
Tash është ne doren e juaj qe ta forconi Ushtrinë dhe Shtetin Tonë.
Urojmë që të jetë ushtri e popullit pa dallim kombësie po ashtu urojmë që ky istitucion që të mos keqpërdoret nga partit partiake,por urojmë që të jetë ushtri e sovranitetit dhe në shërbim të popullit tonë .Urime urime.Me Rrespekt Kimi.Shenuar nga sara, 05.11.2018 / 23:04:

  Une do te...

Une do te vi perseri ketuShenuar nga KIMI, 27.10.2018 / 00:16:

  Une do te...

Unë do të ndihem gjithëmonë shumë i lumtur kur jamë me juve.Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 24.10.2018 / 21:24:

  Une do te...

Un do te hy ne dedi kur te kem kohShenuar nga KIMI, 20.10.2018 / 22:53:

  Une do te...

Unë do të garantoj për sinqeritetë dhe korrektësi...Shenuar nga sara, 04.07.2018 / 00:00:

  Une do te...

Und do te jem gjithmon ketuShenuar nga KIMI, 29.06.2018 / 18:19:

  Une do te...

Unë do të ju mbaj në zemër përgjithëmonë...Shenuar nga sara, 15.05.2018 / 23:06:

  Une do te...

Une do te vi perseriShenuar nga Maylinda, 08.05.2018 / 19:19:

  Une do te...

Un do te jem sot me ju....!!!!Shenuar nga borushe, 27.04.2018 / 12:04:

  Une do te...

Unn do te buzeqeshShenuar nga SStyle, 19.04.2018 / 02:30:

  Une do te...

Une do te ju them hajde zgjohuni se u ba syfyr hahahShenuar nga KIMI, 28.02.2018 / 12:20:

  Une do te...

Unë do të uroj..Shenuar nga Hysi, 25.02.2018 / 01:04:

  Une do te...

un do te bej nje surprizShenuar nga sara, 24.02.2018 / 22:39:

  Une do te...

une do te vi perseri kur te jeni te gjith ketuShenuar nga KIMI, 23.02.2018 / 23:32:

  Une do te...

Unë do të them,që ështe një zgjedhje e drejtë dhe e mirë...Shenuar nga sara, 22.02.2018 / 21:59:

  Une do te...

une do te jem gjithmon ketu ju pershendes te gjithveShenuar nga KIMI, 15.02.2018 / 22:23:

  Une do te...

Unë do të përgëzoj per guximin dhe dashurin që ke...Shenuar nga sara, 14.02.2018 / 21:56:

  Une do te...

une do te jem ketu kur te kem koheShenuar nga KIMI, 12.02.2018 / 18:01:

  Une do te...

Unë do të them që do ta kam ne konsederat Yllka hahaShenuar nga Yllka-Zeshkane, 12.02.2018 / 16:23:

  Une do te...

Un do te then kimi lexo me.kujdes aggaShenuar nga KIMI, 12.02.2018 / 00:16:

  Une do te...

Unë do te lexoj :D


dedi24.com (C) 2005 - 2009