dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=12734)


Shenuar nga KIMI, 31.01.2018 / 22:18:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

PoShenuar nga Yllka-Zeshkane, 30.01.2018 / 22:41:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po pse jo ska diqka te keqeShenuar nga KIMI, 24.01.2018 / 00:12:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Sigurish qe poShenuar nga Maylinda, 21.01.2018 / 16:49:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Me pelqejn se asht nje lloj respectiiShenuar nga KIMI, 29.03.2017 / 18:10:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po,eshte shej rrespekti ndaj njëri tjetrit.Shenuar nga dj_mali, 16.03.2017 / 04:22:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Bohem qirak me dhurata kur mi dergojne :DShenuar nga Belinda, 16.03.2017 / 00:39:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po. Amo tash ska dhurata njerzit spo dojn mu hargju ma :DShenuar nga KIMI, 15.03.2017 / 18:21:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

PoShenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 12:58:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

po si jo, veq prej nje personesShenuar nga Saranda, 02.03.2017 / 11:41:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po me pelqejn prej vetmit personShenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 01:51:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

sme qojn ma, perveq 1 personiShenuar nga Saranda, 01.03.2017 / 20:20:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po Ju rrit nera po prej dikujt me pelqejn ma shumShenuar nga dj_mali, 17.02.2017 / 21:59:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Edhe n pune pom rrin veq n mendje dhuratat tybe! :DShenuar nga KIMI, 17.02.2017 / 18:11:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po eshte e bukur.Shenuar nga dj_mali, 17.02.2017 / 13:24:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Flm se edhe dhuratat pi shoh onderrShenuar nga Saranda, 17.02.2017 / 06:32:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Pö moj flm nga antart qe Po hargjonShenuar nga dedi4u, 17.02.2017 / 01:05:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

po normal se un jam ai i pari qe i ka pas ashtu :PShenuar nga dj_mali, 16.02.2017 / 23:19:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Veq per dhuarata me del gjumi n mengjes :DShenuar nga Belinda, 16.02.2017 / 23:16:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po te gjitha me melqejnShenuar nga dj_mali, 03.01.2017 / 13:18:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po veq per qata dhurata Po jetojShenuar nga Saranda, 03.01.2017 / 10:04:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po flm shum na shkrin si boraShenuar nga KIMI, 02.01.2017 / 21:09:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po gjithmonë.Shenuar nga dj_mali, 02.01.2017 / 20:01:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Aaaaa mos vet , qyShenuar nga Saranda, 02.01.2017 / 12:49:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po shum kur i shof shkrijemShenuar nga dj_mali, 01.01.2017 / 20:31:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Patjeter, veq per qata dhurata po jetojme :D


dedi24.com (C) 2005 - 2009