dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=12734)


Shenuar nga Saranda, 01.01.2017 / 20:22:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po more Flm ju rrit nera :OShenuar nga dj_mali, 29.12.2016 / 04:23:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Patjeter , flm te gjitheve per dhurataShenuar nga Belinda, 28.12.2016 / 20:21:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po me pelqejn te gjithaShenuar nga KIMI, 28.12.2016 / 17:34:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po po edhe i falenderojShenuar nga Maylinda, 28.12.2016 / 16:56:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Gjitha me pelqejn :PShenuar nga dj_mali, 28.12.2016 / 16:29:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

PatjeterShenuar nga Shqipe, 28.12.2016 / 13:08:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Shej rrespekti :)Shenuar nga dj_mali, 28.12.2016 / 05:56:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Dhuratat jan dhurata, gjithmone te mireseardhne :DShenuar nga Maylinda, 28.12.2016 / 00:24:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Ufffff shummmmShenuar nga dj_mali, 28.12.2016 / 00:24:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Aaaa shkrihem krejt kur i shohim qe na kan quShenuar nga dj_mali, 22.12.2016 / 04:58:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Si mi pas pranu realishtShenuar nga KIMI, 21.12.2016 / 12:44:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Shum me pelqejnShenuar nga Hysi, 21.12.2016 / 11:10:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

po shum sikur ktyne herve kur blejshim JUPI per vit te riShenuar nga Saranda, 21.12.2016 / 11:08:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Dua te ishmi edhe niher te vogelShenuar nga Shqipe, 21.12.2016 / 11:00:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Tregojn Rrespekt kshtu qe me pelqejn :)Shenuar nga Saranda, 21.12.2016 / 10:42:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po si jo si do mos prej dikujt :D ZemerShenuar nga Shqipe, 09.12.2016 / 19:44:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Me rendsi eshte Rrespekti qe ben dhe qe kujton dike.Shenuar nga Saranda, 08.12.2016 / 22:31:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po mor me pelqen amu ky hysi me qon 24 or me lodhiii hahahaShenuar nga Hysi, 08.12.2016 / 22:29:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

po fort bile lezet nij hehe qekjo lady shum pom qon hahahahaShenuar nga Saranda, 08.12.2016 / 22:21:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po me pelqejn veq hysi kur me qon Jo se ky asht i pa shpirtShenuar nga Hysi, 08.12.2016 / 22:16:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

shum um pelqejn ama problemi asht se kush spom qon
paj buzt mat amla zoti srrehetShenuar nga Saranda, 08.12.2016 / 22:15:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Me pelqejn si do mos nga dikush :]Shenuar nga Belinda, 30.11.2016 / 00:15:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Me pelqejn po nganjher me vjen keq se po hargjohen shumShenuar nga Maylinda, 29.11.2016 / 23:01:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po me pelqejn se Jan shenje respectiShenuar nga dj_mali, 29.11.2016 / 02:58:

  A ju pelqejne dhuratat qe ju sjellin anetaret ne profilin tuaj,dhe cila eshte me e preferuara per ju

Po more si jo. Kaj cigare kajher osht e mir


dedi24.com (C) 2005 - 2009