dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Eshte shume interesant ... (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=12766)


Shenuar nga KIMI, 20.05.2020 / 13:03:

  Eshte shume interesant ...

Ështe shumë interesantë kur, kujtimet e bukura ruhen thellë në shpirtë!Shenuar nga a_pihet_duhani_ketu, 15.05.2020 / 22:49:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shum intersant qe smundesh me harru kurrShenuar nga Shqipe, 15.05.2020 / 19:03:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shume interesant, kur mundohesh dhe smundesh me harru....Shenuar nga hej mos luj me jet, 21.04.2020 / 00:01:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shum interesant me ardh mas shum kohe ktu apetShenuar nga Maylinda, 12.04.2020 / 07:40:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shume interesant kur zhdukesh e nuk thua asgjoShenuar nga Yllka-Zeshkane, 01.04.2020 / 21:59:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shum interesant sa antart kan qen ktu nat koh kur jam hy un ne dediShenuar nga Shqipe, 10.02.2020 / 00:34:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shume interesant dhe ndjen e quditshme pas sa kohe me hy dhe me shkru ktu prap :]Shenuar nga sara, 26.04.2019 / 00:27:

  Eshte shume interesant ...

eshte shume interesant kur ben sikur sme njeh...keshtu ka then sabriuShenuar nga Belinda, 04.03.2019 / 00:10:

  Eshte shume interesant ...

esht shum intersat edhe vet njerzit jan ba intersantShenuar nga KIMI, 12.02.2019 / 14:23:

  Eshte shume interesant ...

Ështe shumë interesant se:
Një vend kaq i vogël,e më shumë plagë.Shenuar nga Hysi, 11.02.2019 / 22:36:

  Eshte shume interesant ...

Ështe shum interesant si po levizin gjerat kohve te funditShenuar nga a_pihet_duhani_ketu, 25.01.2019 / 09:35:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shume intersant se :
Disa njerëz nuk kanë nevojë për fjalë. Ata thonë më shumë me sjelljen e tyre sesa që kuptojnë ...!Shenuar nga a_pihet_duhani_ketu, 22.01.2019 / 20:01:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shume intersant se :
Me moshën vjen pjekuria. Deri atëherë ju jeni vetëm duke udhëtuar!Shenuar nga KIMI, 19.01.2019 / 00:16:

  Eshte shume interesant ...

Ështe shumë interesant kur merr kurajo dhe forcë
Për ta jetuar jetën ashtu siq ke deshir ti,jo siq kan deshir të tjerët.Shenuar nga sara, 05.11.2018 / 22:57:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shum interesant kur hesht dhe ben sikur nuk kuptonShenuar nga KIMI, 20.10.2018 / 22:35:

  Eshte shume interesant ...

Ështe shumë interesant kur flet pakë e ndegjonë shumë...Shenuar nga sara, 08.10.2018 / 23:53:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shum interesant.kur shikon shum gjera dhe asgje skuptonShenuar nga Maylinda, 04.10.2018 / 05:09:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shum interesont te gjith thojn e kemi mir a ne fact askush...!!!Shenuar nga KIMI, 03.10.2018 / 00:36:

  Eshte shume interesant ...

Ështe shumë interesant kur e bë dikun te lumtur dhe i qendron
Besnik lumturis..Shenuar nga Maylinda, 18.09.2018 / 18:33:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shum interesont kur dashuron me zemer e jo me interesShenuar nga KIMI, 22.05.2018 / 18:37:

  Eshte shume interesant ...

Ështe shum interesant kur je i rethuar me njerëz që jan me te vertet interesant,
Mbushesh me plot vepra interesante dhe me gjdo gjë interesant..Shenuar nga Maylinda, 08.05.2018 / 19:29:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shum interesant kur e kerkon mu bo shum interesontt....!!!Shenuar nga KIMI, 29.03.2017 / 20:02:

  Eshte shume interesant ...

Ështe shum interesan,dhe shum interesant po bahet.Shenuar nga Saranda, 08.01.2017 / 11:35:

  Eshte shume interesant ...

Eshte Shume Interesant ...qysh ndyshon koha sa shpejtShenuar nga dj_mali, 06.01.2017 / 21:59:

  Eshte shume interesant ...

Eshte shum interesant qe zor mem zhdryp posht :D


dedi24.com (C) 2005 - 2009