dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=12784)


Shenuar nga Saranda, 14.12.2016 / 23:48:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Po Zemer ZemerShenuar nga dj_mali, 12.12.2016 / 00:33:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

nese se kisha dashuru personin, se kisha pas prane! (se dashuroj per qata se kam pran asnjanen :D )Shenuar nga engjull, 11.12.2016 / 23:29:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Jo vet per momentinShenuar nga Yllka-Zeshkane, 11.12.2016 / 18:01:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Sa jam dashuruShenuar nga KIMI, 11.12.2016 / 16:05:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

PoShenuar nga Saranda, 11.12.2016 / 00:26:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Me te Verte breShenuar nga Shqipe, 10.12.2016 / 22:07:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Dashuria e vetme dhe ndjenja me e bukur eshte Beqaria ;)Shenuar nga Saranda, 09.12.2016 / 21:59:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Po ShumShenuar nga Shqipe, 09.12.2016 / 19:54:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Skam askend afer dhe sdua ta kem ;)Shenuar nga Saranda, 08.12.2016 / 22:00:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Po shum ZemerShenuar nga Yllka-Zeshkane, 08.12.2016 / 19:17:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Jo sjam e dashuruar se vet jam sjam me askendShenuar nga Saranda, 08.12.2016 / 10:35:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Po me Gjith Shpirt e zemerShenuar nga Maylinda, 08.10.2016 / 20:19:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Jo e du po me dashuru joShenuar nga Yllka-Zeshkane, 06.10.2016 / 00:16:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

sjam me askend vet jamShenuar nga Maylinda, 15.08.2016 / 23:54:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Po me at djalin e serialit jam dashuru :]Shenuar nga dj_mali, 15.08.2016 / 23:14:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

S'kam askend afer ....Shenuar nga KIMI, 14.08.2016 / 19:05:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

PoShenuar nga Shqipe, 14.08.2016 / 01:12:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Skam askend afer !Shenuar nga engjull, 23.07.2016 / 23:10:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

JOShenuar nga Maylinda, 23.07.2016 / 18:56:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

JoShenuar nga Shqipe, 23.07.2016 / 01:18:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Skam askend pran dhe sdua ta kem!Shenuar nga Maylinda, 22.07.2016 / 06:47:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Nuk e dashuroj por e duuuu breee :OShenuar nga KIMI, 21.07.2016 / 19:38:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Nuk jam per momentin,po edhe pak ditë e do shkoj.Shenuar nga Shqipe, 18.07.2016 / 23:49:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

Oo me dit kon e kam afer e sa e du nuk e keni iden ;)Shenuar nga EMIHAR, 18.07.2016 / 20:05:

  A je i/e dashuruar vertet me personin qe ke prane?

qka po um duhet dashuria hhahaha


dedi24.com (C) 2005 - 2009