dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Babloki ka than? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13412)


Shenuar nga KIMI, 29.03.2017 / 18:04:

  Babloki ka than?

Babloku ka thanë Martohu me një grua të
Fortë e të ndershme.Shenuar nga dj_mali, 16.03.2017 / 13:06:

  Babloki ka than?

perpara jan martu kur ka than babloki :DShenuar nga KIMI, 15.03.2017 / 18:07:

  Babloki ka than?

Babloki ka thanë: Neqoftëse një njeri ka një të qeshur të bukur,
S'mund të ketë kurrë një shpirtë të ligë....Shenuar nga KIMI, 26.01.2017 / 20:34:

  Babloki ka than?

Babloki ka thanë,qka të mbjellë,edhe korrë..Shenuar nga dj_mali, 24.12.2016 / 01:27:

  Babloki ka than?

Babloki ka than: Kqyri punt e shpis e jo t'kojshis :)Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 17.12.2016 / 22:34:

  Babloki ka than?

Babloku me tha njeri kur te rren niher te rren gjithherShenuar nga dj_mali, 17.12.2016 / 20:45:

  Babloki ka than?

Babloki ka than: ruje qenin me buk dhe n fund kthehet e t'hanShenuar nga KIMI, 17.12.2016 / 17:08:

  Babloki ka than?

Babloki ka thënë,neqoftese ta bë dikush një te keqe,ti bënja një te mir
E ne qoftese ta bë dikush dy te keqija,ti bëja dy te mira,
Atëhet te treten te keqe kurr nuk ka mundesi me ta ba
Se si vje radha te ti ma,dhe ti nuk koritesh.Shenuar nga Shqipe, 17.12.2016 / 10:14:

  Babloki ka than?

Babloki ka than : Qka kesh edhe vesh !Shenuar nga Maylinda, 16.12.2016 / 17:12:

  Babloki ka than?

Kush Te respecton respectojeShenuar nga Shqipe, 16.12.2016 / 14:29:

  Babloki ka than?

Babloki ka than : Qka ja ban vetit, sja ban kerkujt ;)Shenuar nga KIMI, 16.12.2016 / 12:20:

  Babloki ka than?

Babloku ka than rri shrebët e fol drejtShenuar nga engjull, 16.12.2016 / 00:12:

  Babloki ka than?

ka thane kjo dynja sasht e kerkujtShenuar nga KIMI, 15.12.2016 / 23:07:

  Babloki ka than?

Babloki ka than se njeriun ne ket jet,veq dy gjana e perfaqesojnë.
Jan morali dhe dinjiteti të gjitha të tjerat,vin e shkojnë....Shenuar nga dj_mali, 15.12.2016 / 19:09:

  Babloki ka than?

Babloki ka than: gjithkuj buken mos ja jep, se te vrajke buka vet.Shenuar nga engjull, 15.12.2016 / 03:01:

  Babloki ka than?

djali jem nusen gjeje vetShenuar nga Maylinda, 15.12.2016 / 03:00:

  Babloki ka than?

Mos rri Shum net se I Ben demm sytShenuar nga engjull, 15.12.2016 / 02:43:

  Babloki ka than?

Shoqerin gjeje vetShenuar nga Maylinda, 15.12.2016 / 02:32:

  Babloki ka than?

Degjo Shum e fol pakShenuar nga SStyle, 28.04.2015 / 21:23:

  Babloki ka than?

Dita mire shihet ne mengjes!!Shenuar nga Maylinda, 28.04.2015 / 18:59:

  Babloki ka than?

Tri her mendo niher vendosShenuar nga isaaaaa, 28.04.2015 / 18:50:

  Babloki ka than?

Sekom.taku hiq aiiii no comentShenuar nga Maylinda, 28.04.2015 / 17:53:

  Babloki ka than?

Nese je I dobet ndihmo ati qe eshte me I dobet si ti......!Shenuar nga SStyle, 15.04.2015 / 23:43:

  Babloki ka than?

Shume fjal ka then ama nje qe i jap rendesi ne jeten time,, "Behu zot i vetes" kjo eshte keshilla me e mire qe me ka len! Pak fjal por me kuptim plote!Shenuar nga Saranda, 18.01.2015 / 22:06:

  Babloki ka than?

Babloki ka than ma mir se Mi kshyr punt e veta ska


dedi24.com (C) 2005 - 2009