dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A besoni (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13433)


Shenuar nga Maylinda, 17.01.2018 / 04:35:

  A besoni

A besoni se nganjeher duhet mi besu edhe genjeshtraveeShenuar nga KIMI, 11.12.2017 / 22:12:

  A besoni

A besoni,kur njeriu ka vullnet dhe deshiron,
Gjithëqka mund te realizon.Shenuar nga Maylinda, 10.11.2017 / 01:56:

  A besoni

A besonii se mundesh mu knaq edhe kur tjesh tu knaqShenuar nga dj_mali, 09.11.2017 / 23:49:

  A besoni

A besoni me besu?Shenuar nga KIMI, 09.11.2017 / 21:52:

  A besoni

A besoni në politikë?Shenuar nga dj_mali, 11.10.2017 / 05:58:

  A besoni

A besoni qe sguxoj me besu!Shenuar nga KIMI, 10.10.2017 / 23:56:

  A besoni

A besoni se topi eshte i rrumbullakët dhe jo katrorë.Shenuar nga Belinda, 06.10.2017 / 21:59:

  A besoni

A beson qe nuk jom tu besuShenuar nga KIMI, 06.10.2017 / 21:54:

  A besoni

A besoni kur eshte për të zënë besë?Shenuar nga Maylinda, 24.04.2017 / 17:21:

  A besoni

A besoni se me mungonShenuar nga KIMI, 30.03.2017 / 19:33:

  A besoni

A besoni qfar kohe e bukur eshte ketu.Shenuar nga dj_mali, 13.03.2017 / 21:06:

  A besoni

A besoni se u ba ftoht !Shenuar nga Belinda, 12.03.2017 / 17:08:

  A besoni

A beson se spo du me besuShenuar nga dj_mali, 09.03.2017 / 00:04:

  A besoni

A besoni se sot ni vjet u kan 8 marsiShenuar nga KIMI, 08.03.2017 / 12:41:

  A besoni

A besoni e drejta eshte e hidhur,por eshte e vertetë.Shenuar nga dj_mali, 08.03.2017 / 02:04:

  A besoni

A besoni se Mali prap fiton qet muj :DShenuar nga Saranda, 07.03.2017 / 23:57:

  A besoni

A besoni se mali e kalli krejt foruminShenuar nga dj_mali, 07.03.2017 / 15:23:

  A besoni

A besoni se qkoqa postime! :DShenuar nga KIMI, 07.03.2017 / 12:41:

  A besoni

A besoni në vetvehte?Shenuar nga dj_mali, 03.03.2017 / 23:08:

  A besoni

A besoni se prap une nalt jamShenuar nga KIMI, 03.03.2017 / 15:54:

  A besoni

A besoni se:e bukura ta merr mendjen,
Por e urta ta merr zemrën..!! ZemerShenuar nga dj_mali, 03.03.2017 / 13:04:

  A besoni

A besoni se Linda u kthy me djeg postime? :DShenuar nga Maylinda, 03.03.2017 / 03:35:

  A besoni

A besoni sa po me merr gjumiShenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 13:01:

  A besoni

A besoni qe e kam shpirt!Shenuar nga Saranda, 02.03.2017 / 11:06:

  A besoni

A besoni se te kam gjan


dedi24.com (C) 2005 - 2009