dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A besoni (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13433)


Shenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 01:54:

  A besoni

a besoni se ajo me mungon shum!Shenuar nga Saranda, 01.03.2017 / 20:12:

  A besoni

A besoni se me ka morr malli shum per dikanShenuar nga dj_mali, 21.02.2017 / 12:53:

  A besoni

A besoni se qka spo nin njeri kohen e funditShenuar nga Saranda, 21.02.2017 / 09:44:

  A besoni

A besoni se jam lodh kohen e funditShenuar nga dj_mali, 16.02.2017 / 13:18:

  A besoni

A besoni se marova pa gjum :(Shenuar nga Saranda, 16.02.2017 / 03:56:

  A besoni

A besoni se gjumi me dul Edhe nuk Po muj te flwj moShenuar nga Belinda, 16.02.2017 / 00:48:

  A besoni

A besoni se kripi me ka lodhShenuar nga Saranda, 15.02.2017 / 20:40:

  A besoni

A besoni se jam ndi e vetmuar pramShenuar nga dj_mali, 15.02.2017 / 13:16:

  A besoni

A besoni se gjum skam mujt me ba prom!Shenuar nga Maylinda, 15.02.2017 / 04:16:

  A besoni

A besoni se Ka qen fantazi sotShenuar nga Belinda, 15.02.2017 / 00:51:

  A besoni

Abeson se syt mukan lodh per gjum.po popritoj me flejtShenuar nga dj_mali, 15.02.2017 / 00:37:

  A besoni

A besoni se veq ajo me rrin ne mendjeShenuar nga Belinda, 15.02.2017 / 00:35:

  A besoni

A beson se as ndermen sme ka ra sod kjo ditShenuar nga dj_mali, 15.02.2017 / 00:33:

  A besoni

A besoni se sot kam mendu tan diten per tyShenuar nga Saranda, 14.02.2017 / 23:27:

  A besoni

A besoni se sot asht kan dita e dashuriesShenuar nga dj_mali, 13.02.2017 / 02:43:

  A besoni

A besoni se Florida osht veni ma i pershtatshem per pushim!Shenuar nga Belinda, 13.02.2017 / 00:21:

  A besoni

A beson qysh jam befasu dhe kam.kesh shumaShenuar nga Saranda, 12.02.2017 / 22:02:

  A besoni

A besoni se po du me shku ne pushim bre dikun se nuk po kam nerva mo per as konShenuar nga dj_mali, 11.02.2017 / 17:04:

  A besoni

A besoni se tash Po lun Manchester United :DShenuar nga KIMI, 10.02.2017 / 21:28:

  A besoni

A besoni se,gjithëqka po bie në vend të vetë...Shenuar nga dj_mali, 10.02.2017 / 16:04:

  A besoni

A besoni se mezi Po pres mu kry kjo dite!Shenuar nga Saranda, 10.02.2017 / 11:48:

  A besoni

A besoni se Po gezona per wekend bre se jam lodhShenuar nga KIMI, 09.02.2017 / 23:36:

  A besoni

A besoni se unë besoj,dhe jamë shumë i bindur për kët.Shenuar nga Belinda, 09.02.2017 / 22:13:

  A besoni

A beson se jom lodhShenuar nga dj_mali, 09.02.2017 / 22:07:

  A besoni

A besoni se shqipen e ka marr malli me hy ktu


dedi24.com (C) 2005 - 2009