dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- ***Urime ditelindja Buli*** (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13533)


Shenuar nga Deshiraaa, 15.06.2011 / 00:33:

  RE: Urime ditlindja Buli***

Buli*** urime edhe nga ana ime ditlinjen ..shum fat dhe gezimee ...gjdo vit te kesh nga me te mirat urime ... Gez uar Ditlindjen ....Shenuar nga murat, 14.06.2011 / 22:21:

  Urime ditlindja Buli***

te uroj shendet buli , si ta ke shendetin jan te gjitha .Shenuar nga SStyle, 19.04.2011 / 15:11:

  RE: ***Urime ditelindja Buli***

Urime dhe nga ana ime te uroj çdo te mire ne jet!!Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 19.04.2011 / 00:03:

 

Urime edhe nga ana ime ditlindja Buli i bofsh edhe 100 tjera fati dhe lumturia te percjellt ne gjdo hap te jetesShenuar nga Dj-Qaza, 18.04.2011 / 19:35:

 

Citati:
Oregjinal nga linda_usa
Urime edhe nga ana ime ditelindjen BuliShenuar nga Maylinda, 18.04.2011 / 18:44:

 

Urime edhe nga ana ime ditelindjen BuliShenuar nga Edi Pejonka, 18.04.2011 / 17:32:

 

Urime edhe nga un .Datlindja i befsh 100 vite ashtu si .Deshiron ti BuliShenuar nga DUGAGJINI(88), 18.04.2011 / 17:22:

 

urime edhe nga ana imeShenuar nga fatlumja, 18.04.2011 / 06:07:

 

Urime edhe nga une i nderuar ditelindjen ishalla i ben edhe 100 vjet tjera me fat e lumturi me gjith familjen tendeShenuar nga dj_mali, 18.04.2011 / 06:04:

 

urime ditelindjen BuliShenuar nga dedi4u, 18.04.2011 / 01:52:

 

urime edhe nga ana ime buli_vu :) ishalla jeton edhe 100 vjet te tjera!Shenuar nga *ArbNore*, 18.04.2011 / 01:48:

  ***Urime ditelindja Buli***

:tongue: :tongue: :tongue: Urime Ditelindja Buli :tongue: :tongue: :tongue:Te uroj gjithqka dhe asgje...gjithqka qe te ben te Lumtur dhe asgje qe te ben te Vuash


Me respekt Arbnorja


dedi24.com (C) 2005 - 2009