dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Ai/Ajoo...! (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13639)


Shenuar nga KIMI, 28.02.2018 / 11:59:

  Ai/Ajoo...!

Ai një lule..
Ajo gjithë shpirtin...Shenuar nga sara, 25.02.2018 / 18:31:

  Ai/Ajoo...!

Ai..eshte ne enderr
Ajo..jeton ne rrealitetShenuar nga Hysi, 25.02.2018 / 01:14:

  Ai/Ajoo...!

Ai ishte sikur nje perrall
ajo ishte figur e perrallesShenuar nga sara, 24.02.2018 / 22:41:

  Ai/Ajoo...!

AI.. DJATHTAS PO KOKEN E MBAN MAJTAS
AJO..VAZHDON TE MENDOJShenuar nga KIMI, 23.02.2018 / 23:29:

  Ai/Ajoo...!

Ai ...Djathtas..
Ajo...Majtas....Shenuar nga sara, 22.02.2018 / 22:10:

  Ai/Ajoo...!

ai iku,,, ajo erdhiShenuar nga KIMI, 11.02.2018 / 00:20:

  Ai/Ajoo...!

Ai në mendime..
Ajo në veprime..Shenuar nga Maylinda, 10.02.2018 / 04:48:

  Ai/Ajoo...!

Ai I dhez dritat

Ajo lun qyqekkkShenuar nga KIMI, 31.01.2018 / 22:12:

  Ai/Ajoo...!

Ai i mirë
Ajo edhe më e mirë..Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 30.01.2018 / 22:43:

  Ai/Ajoo...!

Ajo e therret
Ai si pergjigjetShenuar nga KIMI, 23.01.2018 / 23:52:

  Ai/Ajoo...!

Ai ledhaton me fjalë
Ajo perqafon me zemerShenuar nga Yllka-Zeshkane, 22.01.2018 / 23:46:

  Ai/Ajoo...!

Ai shetit
Ajo punonShenuar nga KIMI, 21.01.2018 / 23:14:

  Ai/Ajoo...!

Ai Në liri
Ajo e mbyllyrShenuar nga Maylinda, 21.01.2018 / 16:54:

  Ai/Ajoo...!

Ai shetit
Ajo shikonShenuar nga KIMI, 20.03.2017 / 17:49:

  Ai/Ajoo...!

Ai lutet
Ajo e bekonë.Shenuar nga dj_mali, 16.03.2017 / 04:26:

  Ai/Ajoo...!

Ai hyn shpesh
Ajo shum rrall!Shenuar nga Belinda, 16.03.2017 / 00:48:

  Ai/Ajoo...!

Aj po po ban qef
Ajo po knaqetShenuar nga KIMI, 15.03.2017 / 18:13:

  Ai/Ajoo...!

Ai Mendje madhë
Ajo zemren e butëShenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 12:52:

  Ai/Ajoo...!

Ai e pret 24hr
ajo nuk e pret hiqShenuar nga Saranda, 02.03.2017 / 11:44:

  Ai/Ajoo...!

Aiiiii nuk e pret
Ajo e pret 24 orShenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 01:50:

  Ai/Ajoo...!

Ai e ka ne mendje 24/7/365
ajo menon qe aj e ka harru ncncncnShenuar nga Saranda, 01.03.2017 / 20:25:

  Ai/Ajoo...!

Aiii e ka harru
Ajo mendon shum ne toShenuar nga dj_mali, 16.02.2017 / 13:36:

  Ai/Ajoo...!

Ai e ka shum xhan
Ajo e ka zemerShenuar nga Saranda, 15.02.2017 / 20:08:

  Ai/Ajoo...!

Aiii e dashuron me shpirt
Ajo e dashuron me Zemer e LoqkShenuar nga Shqipe, 15.02.2017 / 19:49:

  Ai/Ajoo...!

Aiii shikon dhe sflet

Ajo shkruan dhe vezhgon....


dedi24.com (C) 2005 - 2009