dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Çfarë është më e bukur? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13644)


Shenuar nga Maylinda, 10.11.2017 / 18:22:

  Çfarë është më e bukur?

LedhatimiiiShenuar nga KIMI, 11.09.2017 / 23:49:

  Çfarë është më e bukur?

Fjalët e ëmbëla që dalin nga zemëraShenuar nga engjull, 02.09.2017 / 22:08:

  Çfarë është më e bukur?

Me pase ma shume kohe mre diellShenuar nga Maylinda, 01.09.2017 / 01:46:

  Çfarë është më e bukur?

Gjuha shqipeShenuar nga KIMI, 28.08.2017 / 19:16:

  Çfarë është më e bukur?

Gjithëqka qka fletë me dorë në zemër.Shenuar nga Belinda, 23.08.2017 / 23:28:

  Çfarë është më e bukur?

Gjithqka qka esht e bukur esht e bukurShenuar nga dj_mali, 22.08.2017 / 02:52:

  Çfarë është më e bukur?

Me e bukur se bukuria skaShenuar nga Jetoni, 21.08.2017 / 19:12:

  Çfarë është më e bukur?

Me e bukur eshte kur dashurohet me zemer e jo me syShenuar nga Maylinda, 30.07.2017 / 21:57:

  Çfarë është më e bukur?

Kur bisedon me dike qe asht realShenuar nga KIMI, 27.07.2017 / 18:34:

  Çfarë është më e bukur?

Te mendosh gjithmon pozitivë.Shenuar nga Maylinda, 27.07.2017 / 00:22:

  Çfarë është më e bukur?

Kur knaqesn Nuk I jep askujt llogariiiShenuar nga Belinda, 14.07.2017 / 00:43:

  Çfarë është më e bukur?

Gjithqka qka vjen prej zemres esht e e bukurShenuar nga KIMI, 13.07.2017 / 22:25:

  Çfarë është më e bukur?

Gjithëqka që e duash me zemer dhe jo me interes
Kjo eshte e bukur shum.Shenuar nga Belinda, 12.07.2017 / 23:36:

  Çfarë është më e bukur?

Jeta esht e bukurShenuar nga KIMI, 20.03.2017 / 17:30:

  Çfarë është më e bukur?

Gjithëqka,që bën të mir ështe e bukur.Shenuar nga dj_mali, 19.03.2017 / 04:33:

  Çfarë është më e bukur?

Gjithqka eshte e bukur, mvaret si e shikon!Shenuar nga Saranda, 18.03.2017 / 23:30:

  Çfarë është më e bukur?

Asht jeta me fmijen tandShenuar nga dj_mali, 17.03.2017 / 18:59:

  Çfarë është më e bukur?

Gjithqka qe eshte me e bukur se e bukura eshte me e bukur!Shenuar nga Belinda, 16.03.2017 / 23:20:

  Çfarë është më e bukur?

Koha me djell esht e bukurShenuar nga dj_mali, 16.03.2017 / 13:05:

  Çfarë është më e bukur?

Gjithqka qe eshte me e bukur se sa bukuria e meparshme!Shenuar nga KIMI, 15.03.2017 / 17:55:

  Çfarë është më e bukur?

Gjithëqka qka ta sheh syri eshte e bukur dhe me e bukur se tjetra.Shenuar nga Saranda, 09.01.2017 / 23:26:

  Çfarë është më e bukur?

Gjith qka qe te ben te LumturShenuar nga dj_mali, 09.01.2017 / 22:50:

  Çfarë është më e bukur?

Nje mbremje me yjeShenuar nga Belinda, 09.01.2017 / 22:04:

  Çfarë është më e bukur?

DashurijaShenuar nga Maylinda, 09.01.2017 / 15:08:

  Çfarë është më e bukur?

Lumturia


dedi24.com (C) 2005 - 2009