dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Asnjehere... (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13744)


Shenuar nga Jetoni, 10.01.2018 / 19:49:

  Asnjehere...

ASNJEHER NUK NDODHIN GJERAT PA KOHEN E VETE. Njohe njerëz që kanë diplomuar në moshën 21 vjeçare, e të cilët nuk kanë gjetë punë deri në moshën 30 vjeçare. Njoh të tjerë që kanë diplomuar si 35 vjeçar dhe janë punësuar menjëherë. Njoh njerëz që kanë fëmijë dhe janë single. Njoh të tillë që janë të martuar, por presin 8-10 vite për të u bërë prindër. Njoh të tjerë që janë në një lidhje, por dashurojnë dikënd tjetër. Njoh të tillë që e dashurojnë njëri-tjetrin, por nuk munden me qenë bashkë. Ka plot e plot që presin me dashtë dikënd e me i dashtë dikush.
Poenta është që çdo gjë në jetë ndodhë në kohën e vet.
Ju mund t'i shikoni shokët e juaj dhe të ju duket se njëri është para juve e tjetri pas, por nuk janë, ata janë në kohën e tyre. Prandaj bëhu i durueshëm. Nuk je mbrapa, vetëm se nuk je në kohën tënde!Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 10.01.2018 / 00:49:

  Asnjehere...

Asnjher spo jan gjerat ashtu qysh duam neShenuar nga KIMI, 11.12.2017 / 22:18:

  Asnjehere...

Asnjëher i luhatur,gjithëmonë stabilë...Shenuar nga Maylinda, 10.11.2017 / 18:21:

  Asnjehere...

Asnjeher zdo te harrojShenuar nga KIMI, 11.09.2017 / 23:41:

  Asnjehere...

Asnjëher njeriu ne ket botë nuk eshte i plotësum ne gjithëqkaShenuar nga engjull, 02.09.2017 / 22:26:

  Asnjehere...

As nje here ska ndodh kshtuShenuar nga KIMI, 28.08.2017 / 19:12:

  Asnjehere...

Asnjëher nuk ta prishen qetësinë.Shenuar nga Belinda, 23.08.2017 / 23:37:

  Asnjehere...

Anjeher nuk rrezon djelli natenShenuar nga Maylinda, 30.07.2017 / 21:54:

  Asnjehere...

Asnjeher spo bjen shi breShenuar nga KIMI, 27.07.2017 / 18:52:

  Asnjehere...

Asnjëher mos u dorezoShenuar nga Belinda, 14.07.2017 / 00:45:

  Asnjehere...

Asnjeher nuk ban me hup disponiminShenuar nga KIMI, 13.07.2017 / 22:19:

  Asnjehere...

Asnjëher I pari e asnjëher i mrami gjithmonë me të njëjtin hapë të sigurtë.Shenuar nga Belinda, 12.07.2017 / 23:26:

  Asnjehere...

Asnjeher e as dy her e as kurr maShenuar nga KIMI, 19.03.2017 / 18:49:

  Asnjehere...

Asnjëher nuk mjafton.Shenuar nga dj_mali, 19.03.2017 / 04:30:

  Asnjehere...

Asnjehere mos thuj asnjehere!!!Shenuar nga Saranda, 18.03.2017 / 23:35:

  Asnjehere...

Asnjehere nuk u takumShenuar nga dj_mali, 17.03.2017 / 18:56:

  Asnjehere...

Asnjehere sje ka bohesh qirak as tiShenuar nga Belinda, 16.03.2017 / 23:26:

  Asnjehere...

Asnjehere su bane qirak :DShenuar nga dj_mali, 16.03.2017 / 13:03:

  Asnjehere...

Asnjehere su ba kismet bre!Shenuar nga KIMI, 15.03.2017 / 18:09:

  Asnjehere...

Asnjëher nuk u takuam..Shenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 12:50:

  Asnjehere...

Asnjehere s shkoj kun jo!Shenuar nga Saranda, 02.03.2017 / 11:48:

  Asnjehere...

Asnjehere sdu te jam larg tejeShenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 01:47:

  Asnjehere...

asnjehere sme sfidoi kush n postime!Shenuar nga Saranda, 01.03.2017 / 20:29:

  Asnjehere...

Asnjehere nuk paske qen mo si une ktuShenuar nga dj_mali, 16.02.2017 / 13:34:

  Asnjehere...

Asnjehere ste gjeta ksajde!


dedi24.com (C) 2005 - 2009