dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ?? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=13979)


Shenuar nga KIMI, 28.03.2017 / 21:41:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Edhe ketu jam shum i mendimit që gjinia
Femërore ështe besnike dhe e ndershme
Dhe e kujdeshme sa i perket moralit
Un kam besim te plotë dhe ka shumë shumë
Nga ato që nuk tradhetojnë..Shenuar nga dj_mali, 16.03.2017 / 04:29:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Patjeter qe ka!Shenuar nga Belinda, 16.03.2017 / 00:44:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Po kaShenuar nga KIMI, 15.03.2017 / 18:16:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Po po ka .Shenuar nga KIMI, 02.01.2017 / 12:59:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Po ka shumëShenuar nga Saranda, 02.01.2017 / 12:35:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Ka more si nuk kaShenuar nga dj_mali, 01.01.2017 / 20:53:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

ka si jo

Jeton, edhe ata po tradhtojshin me murgeshat haver :]Shenuar nga Jetoni, 01.01.2017 / 20:38:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Po po ka ato qe sherbejn ne KisheShenuar nga dj_mali, 01.01.2017 / 20:34:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Shpresoj qe ka ;)Shenuar nga Saranda, 01.01.2017 / 20:24:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Po edhe vajza ka qe nuk trathojn more si joShenuar nga Maylinda, 22.12.2016 / 23:19:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Djemt Veq mos I ardh shanca edhe nersy Te tredhtojnShenuar nga Hysi, 22.12.2016 / 23:19:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

90 % e vjzav tradhtojnShenuar nga Maylinda, 22.12.2016 / 23:16:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Ka edhe shumm respectttShenuar nga Saranda, 22.12.2016 / 23:07:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Jo vetem Djmet trathtojnShenuar nga KIMI, 22.12.2016 / 12:32:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Po ka edhe shumë bile, rrespekt per te gjitha vajzat e nënat tona
Pa to nuk do ishim ne,në mesin e kësaj bote falenderojuni ka do që të shkoni.Shenuar nga Maylinda, 22.12.2016 / 07:21:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Po kaaShenuar nga dj_mali, 22.12.2016 / 04:59:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Ska!Shenuar nga Maylinda, 02.06.2016 / 20:31:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Po ka plottShenuar nga engjull, 01.06.2016 / 23:06:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Se besojShenuar nga Hysi, 01.06.2016 / 22:13:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Jo ska ;)Shenuar nga KIMI, 01.06.2016 / 21:38:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Ka,ka si nuk ka.pse tradhetojm ne,
Nuk do te thotë që tradhetojn edhe ato eh.Shenuar nga EMIHAR, 01.06.2016 / 21:20:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

kaaa plotShenuar nga engjull, 08.05.2016 / 00:42:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

kush e ben respektShenuar nga KIMI, 05.05.2016 / 16:01:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Bota eshte e madhe shumë, dhe ne ket botë qa ska
Un them qe ka edhe shum bile shum respekt per ato.Shenuar nga Jetoni, 02.05.2016 / 13:59:

  A ka vajza qe nuk i tradhtojn djemt ??

Jan te paketa po ka nga femrat qe nuk tradhtojn


dedi24.com (C) 2005 - 2009