dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Bisedime (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=61)
--- .. Un ti dhe... (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=14006)


Shenuar nga KIMI, 20.05.2020 / 13:18:

  .. Un ti dhe...

Unë ti dhe ëndërrat në shpirtin timë.Shenuar nga Shqipe, 15.05.2020 / 18:53:

  .. Un ti dhe...

Une ti dhe momentet tona...Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 01.04.2020 / 21:57:

  .. Un ti dhe...

Un dhe ti vazhdojm te jemi bashkeShenuar nga Shqipe, 10.02.2020 / 00:39:

  .. Un ti dhe...

Une ti dhe kujtimet tona qe le mbrapa...Shenuar nga Belinda, 03.03.2019 / 23:59:

  .. Un ti dhe...

une dhe ti jo si dikurShenuar nga sara, 03.03.2019 / 23:32:

  .. Un ti dhe...

Un ti perseri ketuShenuar nga Belinda, 03.03.2019 / 23:26:

  .. Un ti dhe...

un dhe ti po degjojm radiodediShenuar nga KIMI, 12.02.2019 / 14:57:

  .. Un ti dhe...

Unë ti dhe të gjithë së bashku mundemi të bëjmë mrekullin.Shenuar nga Hysi, 11.02.2019 / 22:27:

  .. Un ti dhe...

Un ti dhe ai lartShenuar nga KIMI, 19.01.2019 / 00:38:

  .. Un ti dhe...

Unë ti dhe pikat kufitare zhduken për gjithëmonë.Shenuar nga sara, 05.11.2018 / 22:17:

  .. Un ti dhe...

Un ti dhe jeta vazhdon e lumturShenuar nga KIMI, 04.11.2018 / 22:28:

  .. Un ti dhe...

Unë ti dhe vitet në vijim do jenë gjithmonë të buzëqeshura e të hareshme....Shenuar nga Maylinda, 31.10.2018 / 22:02:

  .. Un ti dhe...

Un ti dhe askush tjeterShenuar nga KIMI, 20.10.2018 / 22:51:

  .. Un ti dhe...

Unë ti dhe të buzeqeshur gjithë jetën..Shenuar nga Maylinda, 18.09.2018 / 18:19:

  .. Un ti dhe...

Un ti dhe dielliShenuar nga dj_mali, 17.09.2018 / 01:02:

  .. Un ti dhe...

Une ti dhe nataShenuar nga sara, 04.07.2018 / 00:01:

  .. Un ti dhe...

Une ti dhe te gjith bashkShenuar nga KIMI, 29.06.2018 / 18:17:

  .. Un ti dhe...

Unë ti dhe pasëardhësit tanë:::...Shenuar nga Maylinda, 08.05.2018 / 19:20:

  .. Un ti dhe...

Un dhe ti edhe aj nelt ;)Shenuar nga Belinda, 09.03.2018 / 00:30:

  .. Un ti dhe...

Une dhe ti naten e emirShenuar nga KIMI, 28.02.2018 / 12:22:

  .. Un ti dhe...

Unë ti dhe dashamirësit tanë....Shenuar nga Hysi, 25.02.2018 / 01:03:

  .. Un ti dhe...

un ti dhe aj lartShenuar nga sara, 22.02.2018 / 22:00:

  .. Un ti dhe...

un ti dhe te gjith me neShenuar nga KIMI, 15.02.2018 / 22:21:

  .. Un ti dhe...

Unë dhe ti në tingujt e muzikës live.Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 15.02.2018 / 01:38:

  .. Un ti dhe...

Une dhe ti ne radiodedi


dedi24.com (C) 2005 - 2009