dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Bisedime (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=61)
--- .. Un ti dhe... (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=14006)


Shenuar nga PeDanTi, 22.11.2011 / 00:17:

 

sa mujta me kuptu keshtu me doket pi bjen tem ehehhe

une dhe ti yjet qe ndriqojn ne qiell :)Shenuar nga Saranda, 22.11.2011 / 00:10:

  .. Un ti dhe...

...Fillojm me Fjalen...

... Un ti dhe..Yjet..


dedi24.com (C) 2005 - 2009