dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- ''hey zemer'' (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=14077)


Shenuar nga dj_mali, 13.02.2017 / 03:10:

  ''hey zemer''

Hey zemer mirmengjesShenuar nga Saranda, 12.02.2017 / 21:26:

  ''hey zemer''

Hey Zemer Naten e mirShenuar nga dj_mali, 12.02.2017 / 14:45:

  ''hey zemer''

Hey zemer ni her shkon cjapi te kasapiShenuar nga Shqipe, 12.02.2017 / 11:45:

  ''hey zemer''

Hey Zemer, vjen vera ka dera ;)Shenuar nga dj_mali, 12.02.2017 / 04:27:

  ''hey zemer''

Hey zemer , u plaka ktuShenuar nga dedi4u, 12.02.2017 / 00:10:

  ''hey zemer''

hej zemer jeta vazhdonShenuar nga dj_mali, 11.02.2017 / 17:05:

  ''hey zemer''

Hey zemer , te uroj weekend të kendshemShenuar nga KIMI, 10.02.2017 / 21:23:

  ''hey zemer''

Hey zemer,zoti të ruajtë kudo që të jeshë,
Dhe zoti ishalla ti plotëson të gjitha dëshirat që ke...Shenuar nga dj_mali, 10.02.2017 / 16:18:

  ''hey zemer''

Hey zemer edhe une erdha, Po ti s qenke ktu ?(Shenuar nga Saranda, 10.02.2017 / 11:33:

  ''hey zemer''

Hey zemer une erdhaShenuar nga KIMI, 10.02.2017 / 00:15:

  ''hey zemer''

Hey zemer,po e madhe je.Shenuar nga dj_mali, 09.02.2017 / 23:53:

  ''hey zemer''

Hey zemer , ku je sonte?Shenuar nga KIMI, 09.02.2017 / 23:45:

  ''hey zemer''

Hey zemer!!!!! Rrethoje shpirtinnnnnn.Shenuar nga Belinda, 09.02.2017 / 22:20:

  ''hey zemer''

Hej zemre mos umashtroShenuar nga dj_mali, 09.02.2017 / 22:01:

  ''hey zemer''

Hey zemer, qa I ki senet?Shenuar nga Shqipe, 09.02.2017 / 19:18:

  ''hey zemer''

Hey Zemer, me dy Lug mos u mundo me hanger sepse nuk shkon mire!Shenuar nga dj_mali, 08.02.2017 / 22:38:

  ''hey zemer''

Hey zemer , pak, e ti ?Shenuar nga Saranda, 08.02.2017 / 16:00:

  ''hey zemer''

Hey Zemer a ke pushu hiqShenuar nga dj_mali, 08.02.2017 / 01:50:

  ''hey zemer''

Hey zemer ntm dhe mirmengjesShenuar nga Saranda, 07.02.2017 / 06:39:

  ''hey zemer''

Hey Zem ntm per tyShenuar nga dj_mali, 07.02.2017 / 04:12:

  ''hey zemer''

Hey zemer, mirmengjes per tyShenuar nga Saranda, 06.02.2017 / 18:23:

  ''hey zemer''

Hey Zemer si ma ke qefinShenuar nga dj_mali, 06.02.2017 / 16:18:

  ''hey zemer''

Hey zemer, te puth forttttttttShenuar nga Saranda, 06.02.2017 / 02:24:

  ''hey zemer''

Hey Zemer PershendetjeShenuar nga KIMI, 26.01.2017 / 20:25:

  ''hey zemer''

Hey zemer,oh! Sa e pastër je...


dedi24.com (C) 2005 - 2009