dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- A shkon shpesh mysafir? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=14550)


Shenuar nga borushe, 08.12.2016 / 13:22:

  A shkon shpesh mysafir?

jo dhe as e kam.ne plannShenuar nga KIMI, 08.12.2016 / 12:29:

  A shkon shpesh mysafir?

Po si jo,,eshte obligim dhe rrespekt ta vizitosh dike që e do,e të do.Shenuar nga Saranda, 08.12.2016 / 10:43:

  A shkon shpesh mysafir?

Po naper familije e shoqeriShenuar nga Belinda, 28.11.2016 / 00:55:

  A shkon shpesh mysafir?

Jo nuk shkoj se nuk kam qef sme shkohetShenuar nga kobra, 16.08.2016 / 13:49:

  A shkon shpesh mysafir?

Vetem jasht shteti kur shkoj ndryshe ncuk :)Shenuar nga borushe, 16.08.2016 / 12:55:

  A shkon shpesh mysafir?

Jo nuk shkoj nuk me pelqen te shkoj mysafyrShenuar nga Maylinda, 16.08.2016 / 00:40:

  A shkon shpesh mysafir?

Tani do shkoj musafir ne city floridaShenuar nga Maylinda, 06.06.2016 / 06:29:

  A shkon shpesh mysafir?

JooooShenuar nga EMIHAR, 06.06.2016 / 02:33:

  A shkon shpesh mysafir?

nvaret disponimmmShenuar nga engjull, 06.06.2016 / 00:33:

  A shkon shpesh mysafir?

po shkojShenuar nga KIMI, 05.06.2016 / 23:39:

  A shkon shpesh mysafir?

Po shkoj dhe vin.Shenuar nga EMIHAR, 05.06.2016 / 23:13:

  A shkon shpesh mysafir?

tan diten kujshi rriShenuar nga engjull, 05.06.2016 / 23:12:

  A shkon shpesh mysafir?

po knaqnaShenuar nga EMIHAR, 05.06.2016 / 23:11:

  A shkon shpesh mysafir?

joShenuar nga engjull, 05.06.2016 / 22:54:

  A shkon shpesh mysafir?

veq te dediShenuar nga Maylinda, 05.06.2016 / 22:40:

  A shkon shpesh mysafir?

Joo rrallllShenuar nga engjull, 01.06.2016 / 20:41:

  A shkon shpesh mysafir?

JO KAM QEF ME NEJT VETShenuar nga EMIHAR, 01.06.2016 / 18:11:

  A shkon shpesh mysafir?

jo hiqShenuar nga Maylinda, 05.10.2015 / 20:29:

  A shkon shpesh mysafir?

jo sum pelqenShenuar nga -Dreqi-, 05.10.2015 / 20:01:

  A shkon shpesh mysafir?

jo se shqiptarve gurbet ju ka rrit menja e spo lojn me pi duhan nuk pihet duhani mrena e me dal jasht jo valla po rri shpi tem ma mirShenuar nga KIMI, 04.10.2015 / 11:16:

  A shkon shpesh mysafir?

Nderi më i madh që mund ta ben pêr tjetrin ështe që ti shkojsh apo që të vi tek ti.Shenuar nga Yllka-Zeshkane, 30.09.2015 / 00:06:

  A shkon shpesh mysafir?

Po vallaaShenuar nga Maylinda, 28.09.2015 / 03:35:

  A shkon shpesh mysafir?

joShenuar nga isaaaaa, 20.09.2015 / 15:49:

  A shkon shpesh mysafir?

Rrall valla spo kam kohe me shkuShenuar nga KIMI, 20.09.2015 / 14:53:

  A shkon shpesh mysafir?

Po shkoj dhe vin, aty ku eshte musafiri eshte edhe bereqeti.


dedi24.com (C) 2005 - 2009