dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Arsyet qe prishin nje lidhje??? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=14587)


Shenuar nga KIMI, 29.03.2017 / 18:00:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Ka shum arsye,njera nder to eshte mos besimi
Ndaj njëri tjetrit.Shenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 12:51:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Sherri dredhinat mas shpine e qesi senesh ...Shenuar nga Saranda, 02.03.2017 / 11:47:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Dallavera trathti qesi seneShenuar nga dj_mali, 02.03.2017 / 01:49:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

budallakinat si zakonisht!Shenuar nga Saranda, 01.03.2017 / 20:26:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Rrena Trathia qesi seneShenuar nga Maylinda, 06.01.2017 / 02:20:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

TredhtijaShenuar nga KIMI, 05.01.2017 / 18:20:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Ka shumë,mos besimi,jo realiteti,gënjeshtrat,e ne
Fund tradhetit ndaj njëri tjetrit.Shenuar nga dj_mali, 05.01.2017 / 15:43:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Arsye sa dush, edhe fakte besa sa dush :DShenuar nga Saranda, 01.01.2017 / 21:07:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Po duht mu diten se pse prishet nje lidhje ?Shenuar nga dj_mali, 01.01.2017 / 21:01:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

duhet me pas argumente e fakte te forta me prish nje lidhje!Shenuar nga Saranda, 21.12.2016 / 10:03:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Ka shum arysje per tu prish nje lidhje po nese per at person zemra nuk te rreh dije qe ka morr fund gjithqkaShenuar nga Maylinda, 21.12.2016 / 04:37:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Mendjemadhsia Kur I thot vetes burr jamShenuar nga dj_mali, 21.12.2016 / 04:05:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Tradhetia mas shpine
Genjeshtrat
Shkaqet pa arsye etj.Shenuar nga Maylinda, 21.12.2016 / 00:19:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Veq per pik qefit Pak qe Nuk I pershtatesh bye byeeShenuar nga Shqipe, 08.12.2016 / 13:47:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Mosrrespektimi,
Mos mirkuptimi,
Rrenat,
Trathtia,
Dhuna etj....Shenuar nga KIMI, 08.12.2016 / 12:27:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Kur te huajin apo te huajen e ledhaton me buteqeshje te fort,!!!
E tënden e trishton!! I kercenohesh pa asnje arsye!! Etj,etj.Shenuar nga Saranda, 08.12.2016 / 10:44:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

rrena
intriga
trathii
syt e pisit :DShenuar nga Maylinda, 23.11.2016 / 17:33:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Kur Nuk ngihesh at qe e keShenuar nga KIMI, 21.11.2016 / 18:41:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Morali i dobët,dhe kur lakmon ne te tjerët.Shenuar nga Maylinda, 21.11.2016 / 16:59:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Budallakinat e prishin Nje lidhje seriozeShenuar nga dj_mali, 21.11.2016 / 15:50:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

tradhetia, genjeshtrat ...Shenuar nga Maylinda, 17.11.2016 / 20:10:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

GenjeshtratShenuar nga borushe, 17.11.2016 / 00:48:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

tradhetia dhe arsyetimet kotii 😈😈😈😈😈Shenuar nga dj_mali, 17.11.2016 / 00:41:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

Lidhja prishet kur pala tjeter rren(genjen) secilen fjal qe ta thot :D
badihava skan than, rrena i ka komt e shkurta :PShenuar nga Yllka-Zeshkane, 17.11.2016 / 00:26:

  Arsyet qe prishin nje lidhje???

shum e thjesht per nje arsye te. vogel prishet nje lidhje


dedi24.com (C) 2005 - 2009