dedi24.com (http://www.dedi24.com/index.php)
- DISPONIMI JUAJ (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=11)
-- Për Argetim... (http://www.dedi24.com/board.php?boardid=229)
--- Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim? (http://www.dedi24.com/thread.php?threadid=14610)


Shenuar nga KIMI, 02.01.2017 / 12:50:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

E kemi shendetin,tjerat vin e shkoj i perballojm.Shenuar nga Saranda, 02.01.2017 / 12:41:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Ndoshta ato qe sdojm me paShenuar nga dj_mali, 01.01.2017 / 20:49:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Nashta ate qe sdojm me pa, po qka me bo qe e shohim tan kohenShenuar nga Saranda, 01.01.2017 / 20:46:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Ata qe nuk dojm ta shofmi ndoshtaShenuar nga dj_mali, 01.01.2017 / 20:45:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Dashnine ne te gjitha aspektet, e nuk e shohim !Shenuar nga Saranda, 01.01.2017 / 20:41:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Njerzt te keq qe nuk na bojn mirShenuar nga Maylinda, 16.04.2015 / 06:08:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Njerzit pa karakterShenuar nga dedi4u, 16.04.2015 / 00:22:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Rrezatimet Ultra Violete, Signalet e Radios dhe Telefonave e shum te tjera nuk i shefShenuar nga SStyle, 15.04.2015 / 23:25:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Une nuk i shoh ata qe sdua ti shoh,, edhe pse ndoshta perpara i kam! Skan rendesi, nuk egzistoj,, nuk i shohh!Shenuar nga MiLi i 3nt, 14.04.2015 / 21:16:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Fatin E Jetes :DShenuar nga Maylinda, 14.04.2015 / 16:25:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Disa njerzi qe mundohen me ta ngul thik e spo I ban Dora por po I ngulet thika vetit.....Shenuar nga dj_mali, 02.04.2015 / 05:25:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Zotin e kemi ne te gjitha anet jo veq perpara!Shenuar nga Maylinda, 01.04.2015 / 17:50:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Disa nuk e shofin zotin hiq dhe mendojn se nuk egzistonShenuar nga Yllka-Zeshkane, 09.03.2015 / 23:12:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

pajtoheme.tyy.zemrusheShenuar nga Maylinda, 06.01.2015 / 21:04:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

tmirat spo i shohim veq po i parakalojmShenuar nga Saranda, 02.01.2015 / 20:32:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

do njerz me 2 ftyraShenuar nga Maylinda, 25.12.2014 / 00:28:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Njerzit genjeshtarShenuar nga Saranda, 13.11.2014 / 23:04:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

KameratShenuar nga dj_mali, 11.11.2014 / 23:58:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Topi se lunShenuar nga dedi4u, 11.11.2014 / 00:10:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

E qe spo ju tregoj... PlasniShenuar nga Maylinda, 10.11.2014 / 00:41:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Njerzit me dy ftyraShenuar nga Saranda, 08.10.2014 / 11:17:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Melaqet ZemerShenuar nga -Sara Engjell-, 03.10.2014 / 22:21:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

realitetinShenuar nga Maylinda, 03.10.2014 / 22:19:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Nuk shofim te kqit e dynjesShenuar nga Saranda, 21.07.2014 / 11:18:

  Çfare kemi gjithmone perpara, por ne nuk e shohim?

Njerzit e mir :(


dedi24.com (C) 2005 - 2009