radiodedi24.com | Play | Stop dedi24.com | dedi24.TV

dedi24.com » DISPONIMI JUAJ » Për Argetim... » "Alfabeti i Dashuris"
Postimi i fundit | Nga i pari i palexuar Pėr Printer | Dėrgoja njė Shokut | Shto kėtė Temė nė Favorit

Pėrgjigju

Shko tek fundi i Faqes "Alfabeti i Dashuris" 4 Votime - Mesatare: 10,004 Votime - Mesatare: 10,004 Votime - Mesatare: 10,004 Votime - Mesatare: 10,004 Votime - Mesatare: 10,00


Informatat nga: dj_malis dj_mali ėshtė Mashkullore Offline
Shenime: 11.161
Mosha: 35
Statusi: Në kërkim të fatit
Postimi imė i pari
Pasuria: 306.814 dediEURO
08.04.2017 00:43 / Postimi 1. nė kėtė Faqe. "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: E-legant
R-acional
M-ister
A-dhurues
L-ajkatar

Signatur: Veq ne rafte ke per t'me gjet, sa me t'ngjall n'kujtime, e une n'toke kam per tu tret, n'mur do t'zbehet ftyra ime!

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 1471 1471 Vlerėsime Positive / 0 0 Vlerėsime Negative


Informatat nga: KIMIs KIMI ėshtė Mashkullore Offline | postuar me iPhone
Shenime: 4.105
Statusi: i/e Martuar
Postimi imė i pari
Pasuria: 111.900 dediEURO
07.04.2017 17:41 / Postimi 2. nė kėtė Faqe. "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: B- Bashkë do ti bëjmë të lumtur edhe yjët ne qiellë
A- Arrim lumturin dhe gëzimin e gjithë botës,
Sh-Shumë të tjerë do na kenë zili që të jenë si unë dhe ti!
K-Kujtimet e qdo momenti do të jenë të pa harruara brez mbas brezi
I-Ishim jemi dhe do mbetemi si lulet e saksisë gjithmonë,
M-Mbesa e nipa dotë jenë krenar për ne te dy ! ...

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 70 70 Vlerėsime Positive / 0 0 Vlerėsime Negative


Informatat nga: dj_malis dj_mali ėshtė Mashkullore Offline
Shenime: 11.161
Mosha: 35
Statusi: Në kërkim të fatit
Postimi imė i pari
Pasuria: 306.814 dediEURO
03.03.2017 22:39 / Postimi 3. nė kėtė Faqe. "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: M-agjik
A-merikano
L-ove
I-nteresant

Signatur: Veq ne rafte ke per t'me gjet, sa me t'ngjall n'kujtime, e une n'toke kam per tu tret, n'mur do t'zbehet ftyra ime!

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 1471 1471 Vlerėsime Positive / 0 0 Vlerėsime Negative


Informatat nga: KIMIs KIMI ėshtė Mashkullore Offline | postuar me iPhone
Shenime: 4.105
Statusi: i/e Martuar
Postimi imė i pari
Pasuria: 111.900 dediEURO
03.03.2017 22:35 / Postimi 4. nė kėtė Faqe. "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: K- kujtim i paharruar kur qendroja me ty
I- ishin dhe do mbesin gjatë në mendjën time
M- Mbrëmjet e ëmbëla dhurat mi dhurove
I- i mbaj dhe kurr për jetë s'do ti shly..

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 70 70 Vlerėsime Positive / 0 0 Vlerėsime Negative


Informatat nga: Maylinda Maylinda ėshtė Femerore Offline | postuar me iPhone
Shenime: 43.444
Statusi: i/e Dashuruar
Postimi imė i pari
Pasuria: 1.258.765 dediEURO
24.12.2016 02:10 / Postimi 5. nė kėtė Faqe. "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: L-njeri Shum I ndreshem dhe serioz

I-mendon me kalu me ty

N-rrin I vetmuar mendon per ty

D-deshiron me fol me ty

A-e don me zemer :P

Signatur: Nese nuk flas nuk eshte se spo I kuptoj ose shikoj gjerat po thjesh sdua te harxhoj fym kot ....!!!

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 1281 1281 Vlerėsime Positive / 6 6 Vlerėsime Negative


Informatat nga: dj_malis dj_mali ėshtė Mashkullore Offline
Shenime: 11.161
Mosha: 35
Statusi: Në kërkim të fatit
Postimi imė i pari
Pasuria: 306.814 dediEURO
24.12.2016 01:21 / Postimi 6. nė kėtė Faqe. "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: E - ekstravagant
R - rrespektueshem
M - mangup
A - aktor
L - lover

Signatur: Veq ne rafte ke per t'me gjet, sa me t'ngjall n'kujtime, e une n'toke kam per tu tret, n'mur do t'zbehet ftyra ime!

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 1471 1471 Vlerėsime Positive / 0 0 Vlerėsime Negative


Informatat nga: Saranda Saranda ėshtė Femerore Offline
Shenime: 25.782
Statusi: Sekret
Postimi imė i pari
Pasuria: 1.102.500 dediEURO
24.02.2013 09:59 / Postimi 7. nė kėtė Faqe.
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: S -Ka deshir me pas fotogarfin tende

A-e don me zemer(dhe e dua)

R-te lyp ne qdo ane dhe ste gjen dot(te kam gjet)

A-e don me zemer(dhe e dua)

N- Rrin i /e vetmuar dhe mendon per ty

D- Deshiron me fol me ty ( qysh jo)

A-e don me zemer(dhe e dua)

Signatur: ..Gjarperi e ka lekuren e bute por brenda saj ka plot helem disa njerez flasin embel por zemren e kane te zez...

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 412 412 Vlerėsime Positive / 3 3 Vlerėsime Negative


Informatat nga: bekii bekii ėshtė Mashkullore Offline
Shenime: 835
Mosha: 21
Statusi: Beqar/e
Postimi imė i pari
Pasuria: 26.125 dediEURO
29.01.2013 00:35 / Postimi 8. nė kėtė Faqe. RE: "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: b---I pelqen sjellja juaj,,,(shum a )
e---Edon me zemer
k---te pelqen trupi saj / i tij
i---Njer shum i ndershum dhe serioz/e,,,( mos vet qy )
i---ti edon por nuk ja tregon ,,,( sum ka vet more qy )

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 1 1 Vlerėsime Positive / 1 1 Vlerėsime Negative


Informatat nga: -Sara Engjell- -Sara Engjell- ėshtė Femerore Offline
Shenime: 12.248
Statusi: i/e Dashuruar
Postimi imė i pari
Pasuria: 127.993 dediEURO
25.01.2013 22:24 / Postimi 9. nė kėtė Faqe. RE: "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: S-ka deshir me pas fotografin tende(dhe e kam)

A-e don me zemer(dhe e dua)

R-te lyp ne qdo ane dhe ste gjen dot(te kam gjet)

A-e don me zemer(dhe te dua) Zemer

Signatur: [url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img41.glitterfy.com/13141/glitte
rfy3100845T691B81.gif[/img][/url]
[url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img41.glitterfy.com/13141/glitte
rfy-flpbk310101899518141.gif[/img][/url]

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 306 306 Vlerėsime Positive / 3 3 Vlerėsime Negative


Informatat nga: -Dreqi- -Dreqi- ėshtė Mashkullore Offline
Shenime: 19.161
Mosha: shum shum kam
Statusi: Në kërkim të fatit
Postimi imė i pari
Pasuria: 1.304.897 dediEURO
25.01.2013 21:10 / Postimi 10. nė kėtė Faqe. RE: "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi:
Citati:
Citati nga: -Dreqi-
D- Deshiron me fol me ty ( qysh jo)
R -Te lyp ne qdo an po ste gjen dot [/B](kishe)
E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon ( hahahahh shuma)
Q -Te ndjek mbas( po sun pe zo se)
I- Mendon me kalu me ty( sa interesant)

Signatur: [url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img41.glitterfy.com/15146/glitte
rfy-flpbk508183852718141.gif[/img][/url]

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 1641 1641 Vlerėsime Positive / 4 4 Vlerėsime Negative


Informatat nga: dj-beka dj-beka ėshtė Mashkullore Offline
Shenime: 1.314
Mosha: 33
Statusi: i/e Martuar
Postimi imė i pari
Pasuria: 37.480 dediEURO
06.12.2011 22:15 / Postimi 11. nė kėtė Faqe. RE: "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: Z. gjithmos i intereson per ty
E. tranohet kur te shef por nuk te tregon
M. qan kur nuk del ne takim
ë. han e pin veq per ty mendon
R. te lyp ne gjdo an po ste gjen dot


SH. deshiron met pas ne qetsi
Q. te ndjek mbas
I. mendon me kalu me ty
P. i pelqejn syt edhe buzet e tua
E. tranohet kur te shef por nuk te tregonhmmm po me dasht me mendu edhe shum gjera po dalkan nga ketu =) =)

Vlerėsimet:
Ky Postim ka 1 Vlerėsime
Vlerėsimet 282 282 Vlerėsime Positive / 3 3 Vlerėsime Negative


Informatat nga: -Dreqi- -Dreqi- ėshtė Mashkullore Offline
Shenime: 19.161
Mosha: shum shum kam
Statusi: Në kërkim të fatit
Postimi imė i pari
Pasuria: 1.304.897 dediEURO
06.12.2011 21:02 / Postimi 12. nė kėtė Faqe. RE: "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: D- Deshiron me fol me ty ( qysh jo)
R -Te lyp ne qdo an po ste gjen dot [/B](kishe)
E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon ( hahahahh shuma)
Q -Te ndjek mbas( po sun pe zo se)
I- Mendon me kalu me ty( sa interesant)

Signatur: [url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img41.glitterfy.com/15146/glitte
rfy-flpbk508183852718141.gif[/img][/url]

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 1641 1641 Vlerėsime Positive / 4 4 Vlerėsime Negative


Informatat nga: fatlumja fatlumja ėshtė Femerore Offline
Shenime: 9.646
Mosha: 25
Statusi: i/e Dashuruar
Postimi imė i pari
Pasuria: 119.595 dediEURO
06.12.2011 20:52 / Postimi 13. nė kėtė Faqe. RE: "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: F---I pelqen sjellja juaj,,,(shum a )
A---Edon me zemer
T---te pelqen trupi saj / i tij :P
L---Njer shum i ndershum dhe serioz/e,,,( mos vet qy )
U---ti edon por nuk ja tregon ,,,( sum ka vet more qy )
M---qan kur nuk del ne takim ,,,( shkoj e marr me zor bre ) :]
J---esht gjeloz/e ,,,(hajt se kaluse asht )
A--- edon me zemer :P

Signatur:
Citati:
Spot thom te dua,Por tkom dasht- Sod me kqyre por ani nasht- Rrnoft dashnija ku del loti- Smujta un ta ktheft Zoti

Vlerėsimet:
Ky Postim ka 1 Vlerėsime
Vlerėsimet 1487 1487 Vlerėsime Positive / 2 2 Vlerėsime Negative


Informatat nga: Shqipe Shqipe ėshtė Femerore Offline
Shenime: 16.259
Postimi imė i pari
Pasuria: 446.019 dediEURO
28.11.2011 16:02 / Postimi 14. nė kėtė Faqe.
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: SH- Deshiron met pas ne qetsi
Q -Te ndjek mbas
I- Mendon me kalu me ty
P- I pelqejn syt edhe buzet e tua
E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon


B -Besnik /e esht
E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon
K- Nuk deshiron me kalu pa te njohur
A -E don me zemer


Uhhhhhhh :D :D :D :D :D

Signatur: °•° Forca e mendimit hy në punë më shumë se tehu i shpatës; prandaj ruaje atë dhe
mbaje gati për ta përdorur në kohën e duhur. •°

Vlerėsimet:
Ky Postim ka 2 Vlerėsime
Vlerėsimet 867 867 Vlerėsime Positive / 3 3 Vlerėsime Negative


Informatat nga: Era Era ėshtė Femerore Offline
Shenime: 1.336
Statusi: i/e Ndahur
Postimi imė i pari
Pasuria: 33.575 dediEURO
28.11.2011 12:41 / Postimi 15. nė kėtė Faqe.
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon
R -Te lyp ne qdo an po ste gjen dot
A -E don me zemer


E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon
N- Rrin i /e vetmuar dhe mendon per ty
I- Mendon me kalu me ty
G- Te ruan vetem ty
M -Qan kur nuk del ne takim
A -E don me zemer

Te pakten e filluam njejt dhe e perunduam njejt ,,,, :P

a te provojm me emrat ton te vertet e pe kqyrim qysh po na del,,, hahhahahaaa

Signatur: ''.. Nëse dikush është aq budalla sa të largohet nga ti, atëherë tregohu më e zgjuar ta lësh të largohet...!!!

Vlerėsimet:
Ky Postim ka 1 Vlerėsime
Vlerėsimet 110 110 Vlerėsime Positive / 0 0 Vlerėsime Negative


Informatat nga: SStyle SStyle ėshtė Femerore Offline
Shenime: 29.898
Mosha: 30
Statusi: i/e Fejuar
Postimi imė i pari
Pasuria: 647.093 dediEURO
28.11.2011 11:24 / Postimi 16. nė kėtė Faqe. RE: "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: S - Ka deshir me pas fotogarfin tende
E - Han e pin veq per ty mendon
L - Njeri shum i ndershem dhe serioz
A - E don me zemer
M - Qan kur nuk del ne takim :]
E - Han e pin veq per ty mendon
T -Te pelqen trupi i saj /tijS - Ka deshir me pas fotogarfin tende
T - Te pelqen trupi i saj /tij
Y - Ti me teper e enderron
L - Te thot ste du por tranohet mbas teje :] :] :] :]
E - Han e pin veq per ty mendon

Signatur:
** Shqiperi me jep nder me dhe emrin Shqiptar ** 
•• Jam pėrgjegjėse per ata qė them, jo pėr atė qė kupton ti....✔ •• 
•i Zemer Prizren•
No copy, no paste..! 100% SStyLe...ShqipStare LoL 

Vlerėsimet:
Ky Postim ka 1 Vlerėsime
Vlerėsimet 2869 2869 Vlerėsime Positive / 3 3 Vlerėsime Negative


Informatat nga: CrAzY-BoY CrAzY-BoY ėshtė Mashkullore Offline
Shenime: 687
Statusi: Beqar/e
Postimi imė i pari
Pasuria: 18.325 dediEURO
28.11.2011 11:08 / Postimi 17. nė kėtė Faqe.
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: C -Bukurosh/e esht
R -Te lyp ne qdo an po ste gjen dot [/B]
A -E don me zemer
Z- Gjithmon i interson per ty
Y- Ti me teper e enderron
-
B -Besnik /e esht
O- Te lyp por nuk te gjen
Y- Ti me teper e enderron

Signatur: Nobody dies virgin Life's gonna fu.. you anyway..!

Vlerėsimet:
Ky Postim ka 1 Vlerėsime
Vlerėsimet 99 99 Vlerėsime Positive / 1 1 Vlerėsime Negative


Informatat nga: -Dreqi- -Dreqi- ėshtė Mashkullore Offline
Shenime: 19.161
Mosha: shum shum kam
Statusi: Në kërkim të fatit
Postimi imė i pari
Pasuria: 1.304.897 dediEURO
28.11.2011 08:47 / Postimi 18. nė kėtė Faqe.
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: A -E don me zemer

V -Ne shkoll te ka pa por nuk flet me ty

N- Rrin i /e vetmuar dhe mendon per ty

I- Mendon me kalu me ty

:D :D :P :P :P

Signatur: [url=http://www.glitterfy.com/][img]http://img41.glitterfy.com/15146/glitte
rfy-flpbk508183852718141.gif[/img][/url]

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 1641 1641 Vlerėsime Positive / 4 4 Vlerėsime Negative


Informatat nga: Deshiraaa Deshiraaa ėshtė Femerore Offline
Shenime: 7.818
Postimi imė i pari
Pasuria: 229.780 dediEURO
28.11.2011 08:38 / Postimi 19. nė kėtė Faqe.
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: D - Deshiron me folen me mu ;)

E - Trenohet kush me shef por nuk tregohet :P

Sh-Deshiron te me ket ne qetsi :)

I - Mmdon me kalue me mu :tongue:

R - Me lyp ne gjdo an por sme gjen dot :(

A - Me don me zemer =)

Signatur: Gjilanase 100 % ;)

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 819 819 Vlerėsime Positive / 1 1 Vlerėsime Negative


Informatat nga: SpeciiaL SpeciiaL ėshtė Mashkullore Offline
Shenime: 27
Mosha: 29
Statusi: Beqar/e
Postimi imė i pari
Pasuria: 675 dediEURO
28.11.2011 08:24 / Postimi 20. nė kėtė Faqe.
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: T -Te pelqen trupi i saj /tij

O- Te lyp por nuk te gjen

N- Rrin i /e vetmuar dhe mendon per ty

I- Mendon me kalu me ty

Signatur: ...(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)....
...¸,¤°´'`°•.¸O¸.•°´'`°¤,¸....
|¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯•.•¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯|
( WELCOME TO MY PROFILE.. )
|__________.•.___________|
..*´'`°¤¸¸.•'´O`'•.¸¸¤°´'`

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 1 1 Vlerėsime Positive / 0 0 Vlerėsime Negative


Informatat nga: Saranda Saranda ėshtė Femerore Offline
Shenime: 25.782
Statusi: Sekret
Postimi imė i pari
Pasuria: 1.102.500 dediEURO
27.11.2011 23:51 / Postimi 21. nė kėtė Faqe. "Alfabeti i Dashuris"
Pėrgjigju Pėrgjigju Jepė citat kėti Mesazhit Citat Ndrysho Mesazhin ose fshi nga forumi Ndrysho Shko tek fillimi i Faqes Fillimi

Postimi: [B]Shkruaje Emrin tend ne aflabetin e dashuris...


A -E don me zemer
B -Besnik /e esht
C -Bukurosh/e esht
D- Deshiron me fol me ty
DH -Nuk te tradhton
E- Tranohet kur te shef por nuk te tregon
e"- Han e pin veq per ty mendon
F- I pelqen sjellja e juaj
G- Te ruan vetem ty
GJ -I pelqejn stili i juaj
H- Ka deshir met ndegju kur fol
I- Mendon me kalu me ty
J -Eshte gjeloz/e
K- Nuk deshiron me kalu pa te njohur
L- Njeri shum i ndershem dhe serioz
M -Qan kur nuk del ne takim
N- Rrin i /e vetmuar dhe mendon per ty
NJ- Serio...n te lumtur
O- Te lyp por nuk te gjen
P- I pelqejn syt edhe buzet e tua
L -Te thot ste du por tranohet mbas teje
LL- Oren e harron kur del ne takim
Q -Te ndjek mbas
R -Te lyp ne qdo an po ste gjen dot [/B]
RR -Seriozisht te don
S -Ka deshir me pas fotogarfin tende
SH- Deshiron met pas ne qetsi
T -Te pelqen trupi i saj /tij
TH -Ty te ben shum te lumtur
U- Ti edon por nuk ja tregon
V -Ne shkoll te ka pa por nuk flet me ty
X -Ty te pelqen te folurit dhe qeshurit e saj / tij
XH -Keni me pas lumturi gjat jetes
Y- Ti me teper e enderron
Z- Gjithmon i interson per ty
ZH -Nuk beson[/B]

Signatur: ..Gjarperi e ka lekuren e bute por brenda saj ka plot helem disa njerez flasin embel por zemren e kane te zez...

Vlerėsimet:
Vlerėsimet 412 412 Vlerėsime Positive / 3 3 Vlerėsime Negative


Pėrgjigju

dediHome
dedi24.com (C) 2005 - 2018 Gjitha drejtat tė rezervuara by dedi4u - Kontakt: info@dedi24.com
Idea, Realizimi, Dezajnimi dhe gjitha punimet - dedi4u (HiK) (C)

Vizitat Sot: 9.970 | Dje: 15.657 | Gjithsej: 263.467.611